Recept
« Terug naar recepten
Zwarte Eieren
PT60M
Zwarte Eieren
Een heerlijk zwarte eieren recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Zwarte Eieren te bereiden
1).Kook de eieren voorzichtig 15 minuten, schrik ze en pel.
2).Rooster in een pannetje de fijn gemaakte kruiden en maak dan, als ze gaan geuren met de overige ingrediënten een homogene saus.
3).Laat de eieren gedurende een halfuur kleuren in de saus.
4).Laat de eieren uitlekken en drogen en snijd ze dan overlangs (in de lengte dus) in vieren.
5).Druppel er wat saus over en serveer.
2).Rooster in een pannetje de fijn gemaakte kruiden en maak dan, als ze gaan geuren met de overige ingrediënten een homogene saus.
3).Laat de eieren gedurende een halfuur kleuren in de saus.
4).Laat de eieren uitlekken en drogen en snijd ze dan overlangs (in de lengte dus) in vieren.
5).Druppel er wat saus over en serveer.
Barbara Metz zegt:
Als de eieren afgegoten zijn, voorzichtig de schil stuk rollen, NIET afpellen maar in de donkere saus leggen. Vóór het opdienen de schil eraf halen en voilá..verrassing!!!:D