Recept
« Terug naar recepten
Zwarte pasta met bloedsaus
PT30M
Zwarte pasta met bloedsaus
Een heerlijk zwarte pasta met bloedsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marleen Bobbink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ME
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zwarte pasta met bloedsaus te bereiden
Snij de ui en Italiaanse groenten voor in de saus
Rul het gehakt en voeg zout en peper toe naar smaak
bak de ui en groenten kort mee en voeg de saus toe (zelf gebruik ik Bertolli saus)
Kook de pasta 7 minuten in ruim kokend water,
snij de witte spagetti in kleine wormen en voeg deze op het laatst op het bord met zwarte pasta en saus zodat het wormen lijken.
Griezel smakelijk!
Rul het gehakt en voeg zout en peper toe naar smaak
bak de ui en groenten kort mee en voeg de saus toe (zelf gebruik ik Bertolli saus)
Kook de pasta 7 minuten in ruim kokend water,
snij de witte spagetti in kleine wormen en voeg deze op het laatst op het bord met zwarte pasta en saus zodat het wormen lijken.
Griezel smakelijk!
Mijn kookverhaal (Marleen Bobbink)
Voor Halloween feestjes altijd goed!