KookJij

Zwarte pasta met bloedsaus

Een heerlijk zwarte pasta met bloedsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ME
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zwarte pasta met bloedsaus te bereiden

Snij de ui en Italiaanse groenten voor in de saus
Rul het gehakt en voeg zout en peper toe naar smaak
bak de ui en groenten kort mee en voeg de saus toe (zelf gebruik ik Bertolli saus)
Kook de pasta 7 minuten in ruim kokend water,
snij de witte spagetti in kleine wormen en voeg deze op het laatst op het bord met zwarte pasta en saus zodat het wormen lijken.
Griezel smakelijk!

Mijn kookverhaal (Marleen Bobbink)

Voor Halloween feestjes altijd goed!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst