Recept
« Terug naar recepten
Hapje: witloof, grijs garnalen met mozzarellabolleke
PT2M
Hapje: witloof, grijs garnalen met mozzarellabolleke
Een heerlijk hapje: witloof, grijs garnalen met mozzarellabolleke recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
2 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Speciale gelegenheden - Oud & Nieuw
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: witloof, grijs garnalen met mozzarellabolleke te bereiden
Witloof fijn snijden.
Bieslook fijn snipperen.
Rol de bollekes mozzarella in kruiden naar keuze.
Witloof in glaasjes vervolgens de garnalen, dresseer de dressing erover.
Werk af met de bieslook en op prikker gestoken mozzarella met tomatenschijfje.
Bieslook fijn snipperen.
Rol de bollekes mozzarella in kruiden naar keuze.
Witloof in glaasjes vervolgens de garnalen, dresseer de dressing erover.
Werk af met de bieslook en op prikker gestoken mozzarella met tomatenschijfje.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
van spaandonck zegt: