Recept
« Terug naar recepten
24 Uurssalade
PT60M
24 Uurssalade
blijft een heerlijke salade die ik reeds voor menige BBQ heb gemaakt....
Recept van:
CJ Gabriels
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
schoonzus Petra Gabriels
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe 24 Uurssalade te bereiden
Begin de kom te vullen met de volgende lagen:
1e laag ijsbergsla - uitgebakken spekjes - de champignons - de schijfjes eieren - 2e laag ijsbergsla - de gekookte doperwtjes - de uienringen. Aandrukken en met yogonaise luchtdicht afdichten. Hier de geraspte kaas overstrooien en de kom met de vershoud folie afdichten. Dan 24 uur in de koekast.
1e laag ijsbergsla - uitgebakken spekjes - de champignons - de schijfjes eieren - 2e laag ijsbergsla - de gekookte doperwtjes - de uienringen. Aandrukken en met yogonaise luchtdicht afdichten. Hier de geraspte kaas overstrooien en de kom met de vershoud folie afdichten. Dan 24 uur in de koekast.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Nicolette zegt:
Bedankt hoor!!!:):):)
comipami zegt:
Ik en anderen hebben deze salade nu al tig keren gemaakt maar er is totaal geen sprake van "drab" Stel voor eerst maken en dan reactie plaatsen. Niet vooraf het woord "gegarandeerd" gebruiken!
marleen zegt: