De bedoeling is om restjes kip en vlees in de pannenkoekjes te rollen.
Restje kip: voeg toe groene of rode currypasta
reepjes prei
verse koriander
binden met allesbinder.
Op de omeletjes scheppen en oprollen.
Nog een vulmogelijkheid:
gebakken champignons met wat ketjap
of Hoisin-saus en Herbamare zout
Nog een variatie:
gebakken oesterzwammen of shiitake met
reepjes prei en dunne sliertjes paprika enwat chilisaus.
Recept
« Terug naar recepten
8 Soja-omeletjes met kokos
PT20M
8 Soja-omeletjes met kokos
Een heerlijk 8 soja-omeletjes met kokos recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vegetarisch
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
uit een receptenrubriekje van een plaatselijk krantje
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe 8 Soja-omeletjes met kokos te bereiden
Eieren los kloppen met de santen, zout en de ketoembar. Roer de ketjap er door.
Verwarm een kleine koekenpan op niet te hoog vuur met boter en/of olie.
Schep van het eimengsel wat in de pan en maak er een mooi flensje van.
Bak zachtjes tot de onderkant lichtbruin is en draai om en bak de andere kant tot het droog is.
Maak 8 omeletjes.
Verwarm een kleine koekenpan op niet te hoog vuur met boter en/of olie.
Schep van het eimengsel wat in de pan en maak er een mooi flensje van.
Bak zachtjes tot de onderkant lichtbruin is en draai om en bak de andere kant tot het droog is.
Maak 8 omeletjes.