Recept
« Terug naar recepten
A - Klasse Pasta-spinazie à la crème
PT30M
A - Klasse Pasta-spinazie à la crème
Een heerlijk a - klasse pasta-spinazie à la crème recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Guillaume S
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe A - Klasse Pasta-spinazie à la crème te bereiden
Kook ruim water met een scheutje olijfolie.
Bereid de pasta volgens beschrijving.
Voeg gemalen peper en een scheutje olijfolie aan de pasta toe.
Bereid de spinazie volgens beschrijving.
Meng de pasta en spinazie.
Doe de gesneden/blokjes ham erbij.
Voeg de gesneden Spaanse peper en knoflook (naar smaak) toe en laat alles rustig warm worden.
Bereid de pasta volgens beschrijving.
Voeg gemalen peper en een scheutje olijfolie aan de pasta toe.
Bereid de spinazie volgens beschrijving.
Meng de pasta en spinazie.
Doe de gesneden/blokjes ham erbij.
Voeg de gesneden Spaanse peper en knoflook (naar smaak) toe en laat alles rustig warm worden.
gcs100 zegt:
Dank voor de input, ik ga er zeker wat mee doen !!!