Ik heb dit recept vandaag 08-08-2011 bedacht en gemaakt.......erg lekker al zeg ik het zelf......
Eet smakelijk!!!
Recept
« Terug naar recepten
A - klasse spaghetti à la di papà
PT40M
A - klasse spaghetti à la di papà
Een heerlijk a - klasse spaghetti à la di papà recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marcel Schutte
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe A - klasse spaghetti à la di papà te bereiden
Kook de spaghetti volgens recept al dente.
Bak de champignons in 2 eetlepels olijfolie en blijf dit omscheppen (mag niet bruin worden), blus dit af met 1 eetlepel balsamico azijn voeg vervolgens de peterselie, knoflook, bosui, hamblokjes en peper toe, schep dit even om en draai het vuur laag.
Doe de spaghetti in een vergiet en spoel af met lauw water en laat het uitlekken.
Meng vervolgens de uitgelekte spaghetti met de andere ingrediënten en geef nog even twee draaien aan de peper en de zoutmolen, voeg als laatste twee à 3 eetlepels Parmezaanse kaas toe en schep het geheel onder gematigd vuur om tot het weer goed warm is.............
Bak de champignons in 2 eetlepels olijfolie en blijf dit omscheppen (mag niet bruin worden), blus dit af met 1 eetlepel balsamico azijn voeg vervolgens de peterselie, knoflook, bosui, hamblokjes en peper toe, schep dit even om en draai het vuur laag.
Doe de spaghetti in een vergiet en spoel af met lauw water en laat het uitlekken.
Meng vervolgens de uitgelekte spaghetti met de andere ingrediënten en geef nog even twee draaien aan de peper en de zoutmolen, voeg als laatste twee à 3 eetlepels Parmezaanse kaas toe en schep het geheel onder gematigd vuur om tot het weer goed warm is.............
gcs100 zegt:
Dus 1x is de bedoeling !!!