KookJij

Aardapelen van oom Jan

Een heerlijk aardapelen van oom jan recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardapelen van oom Jan te bereiden

Schil de aardappels.
Was ze schoon.
Kook de aardappels half gaar.
Bak in de tweede pan de aardappels goud bruin.
Doe een paar snufjes zout over de aardappelen heen en klaar is kees.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Ben

Ben zegt:
Dit is ook lekker als je het zout vervangt door een kruidenmengsel zoals dat in iedere supermarkt te koop is, b.v. provencaals of italiaans.
ddu

ddu zegt:
Na het koken de aardappels met wat olijfolie zout en peper in de oven 200 graden ongeveer 30 min.
kenoor

kenoor zegt:
als je het echt lekker wilt maken snipper er dan een half uitje en wat gesnipperde spekjes bij en meebakken.
jeanine

jeanine zegt:
hahaha henk, jij bent erg oplettend.
moest hier erg om lachen.
henk

henk zegt:
zijn het dan niet de aardappelen van oom kees?