Recept
« Terug naar recepten
Aardappel-broccolischotel
PT45M
Aardappel-broccolischotel
Een heerlijk aardappel-broccolischotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Aardappels
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
455 kCal energie
20 Gram eiwit
16 Gram vet
53 Gram koolhydraten
20 Gram eiwit
16 Gram vet
53 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel-broccolischotel te bereiden
Verwarm de oven voor op 190 ºC.
Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steel in plakjes.
Kook de broccoli 6 minuten.
Giet af.
Bereid ondertussen de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk.
Meng in de ingevette ovenschaal de broccoli en aardappelschijfjes met de helft van de kerriesaus en breng op smaak met peper.
Schenk de rest van de saus erover en bestrooi met de bacon.
Bak de aardappel-broccolischotel in de oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar.
Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steel in plakjes.
Kook de broccoli 6 minuten.
Giet af.
Bereid ondertussen de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk.
Meng in de ingevette ovenschaal de broccoli en aardappelschijfjes met de helft van de kerriesaus en breng op smaak met peper.
Schenk de rest van de saus erover en bestrooi met de bacon.
Bak de aardappel-broccolischotel in de oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar.