Recept
« Terug naar recepten
Aardappel-champignonschotel
PT45M
Aardappel-champignonschotel
Een heerlijk aardappel-champignonschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Renske vdb
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.mijnreceptenboek.nl recept van tobkok
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel-champignonschotel te bereiden
Aardappels koken, en klein snijden.
Prei blancheren.
Champignons even aanbakken.
Aardappels onderin schaal leggen, prei erop, champignons erover.
Het geheel afdekken met de champignonsoep.
15 minuten in de oven op 175°C.
Lekker met gebraden kippenpootjes. Een echt wintergerecht.
Prei blancheren.
Champignons even aanbakken.
Aardappels onderin schaal leggen, prei erop, champignons erover.
Het geheel afdekken met de champignonsoep.
15 minuten in de oven op 175°C.
Lekker met gebraden kippenpootjes. Een echt wintergerecht.
Willemien uit Canada zegt:
De champignonsoep is dat die je nog moet verdunnen of de geconcentreerde soep. Lijkt ons erg lekker en ga het volgende week maken, Groet Willemien:p:p