Overschot van groente verwerken in de soep.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Soep : Nemo
PT30M
Soep : Nemo
Een heerlijk soep : nemo recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vis
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep : Nemo te bereiden
Spruiten in 4 snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Aardappel in blokjes snijden.
Champignons in schijven snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter, voeg de inktvis in stukken toe samen met de visfond en bouillon laat op een zacht vuur sudderen. Garnalen & kabeljauw gemengd met peterselie en dille voor het serveren toevoegen.
Voor degene die gemalen kaas willen toevoegen kan altijd, hier werd Italiaanse geraspte kaas bij geserveerd.
Wortel in blokjes snijden.
Aardappel in blokjes snijden.
Champignons in schijven snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter, voeg de inktvis in stukken toe samen met de visfond en bouillon laat op een zacht vuur sudderen. Garnalen & kabeljauw gemengd met peterselie en dille voor het serveren toevoegen.
Voor degene die gemalen kaas willen toevoegen kan altijd, hier werd Italiaanse geraspte kaas bij geserveerd.