Recept
« Terug naar recepten
Aardappel-courgetteschotel
PT50M
Aardappel-courgetteschotel
Tip: lekker met pijnboompitjes.
Recept van:
Keesmakers
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
454 kCal energie
20 Gram eiwit
20 Gram vet
45 Gram koolhydraten
20 Gram eiwit
20 Gram vet
45 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
keesmakers
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel-courgetteschotel te bereiden
Verwarm de oven voor op 220°C (elektrisch).
Boen de aardappelen schoon en snijd in blokjes. Kook de aardappelen 10 min.
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
Maak kleine blokjes van de courgette.
Meng de kookroom met de helft van de kees, ui, courgette en knoflook en breng op smaak met peper.
Vet de ovenschaal in met olie.
Giet de aardappelen af en schep ze in de ovenschaal om met het room-keesmengsel. Strooi de rest van de kees erover en schuif de schaal in de oven. Bak het gerecht ca. 30 - 35 min. Serveer direct.
Keesmakers zegt:
*vergeleken met een 48+ kaas van dezelfde leeftijd
Dus het is zeker anders dan kaas: nóg gezonder en minstens net zo lekker. :)
https://keesmakers.nl/wat-kees/