Klik op foto om te vergroten.
Eenvoudige opgebakken aardappelen met een apart smaakje.
Recept
« Terug naar recepten
Aardappel Cyprus met shoarma kruiden
PT25M
Aardappel Cyprus met shoarma kruiden
Aardappel Cyprus met shoarma kruiden
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel Cyprus met shoarma kruiden te bereiden
Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten.
Boter laten smelten in een pan, aardappelen toevoegen en rijkelijk kruiden met shoarmakruiden.
Serveer zeer warm.
Boter laten smelten in een pan, aardappelen toevoegen en rijkelijk kruiden met shoarmakruiden.
Serveer zeer warm.
Willem zegt: