Recept
« Terug naar recepten
Aardappel in schil met ajuin ringen en pikante gorgonzola
PT30M
Aardappel in schil met ajuin ringen en pikante gorgonzola
Een heerlijk aardappel in schil met ajuin ringen en pikante gorgonzola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel in schil met ajuin ringen en pikante gorgonzola te bereiden
Kook de aardappelen in schil zo goed als gaar in gezouten water. Giet af. Snij ze in de lengte.
Strijk een vuurvaste schotel in met zowel boter als olijfolie.
Leg de aardappellen in de schotel, kruid goed en verdeel de ajuin in ringen gesneden erover vervolgens de gorgonzola in blokjes gesneden. Besprenkel nog eens met olijfolie.
Zet dit ongeveer een tien tal minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
Strijk een vuurvaste schotel in met zowel boter als olijfolie.
Leg de aardappellen in de schotel, kruid goed en verdeel de ajuin in ringen gesneden erover vervolgens de gorgonzola in blokjes gesneden. Besprenkel nog eens met olijfolie.
Zet dit ongeveer een tien tal minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Hans denk aan zijn lijntje hé je zult sneller moeten likken .Maar hij is jarig dan verdient hij wel iets extra .Vanavond steppegras gemaakt en dan weten onze sloebers dat er een klein beetje in hun bakje terecht komt .Af en toe zondigen mag wel dat doen wij ook hé . Groetjes van ons 3 :);):p
hns zegt:
derbyke zegt: