KookJij

Aardappel gevuld met garnalen

Een heerlijk aardappel gevuld met garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappel gevuld met garnalen te bereiden

Borstel de aardappelen schoon en prik ze hier en daar in met een vork. Bestrijk de aardappelen met olijfolie en zet ze onafgedekt in een ovenschaal gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Meng ondertussen de kwark met de tomatenpuree, whiskey, citroensap en de helft van de garnalen. Snijd de garen aardappels open, schep de kwarkvulling erin en verdeel de rest van de garnalen erover. Snijd de citroen in plakjes, snijd deze tot de helft in en zet ze bestrooid met dille op de aardappelvulling.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

henny van berkel

henny van berkel zegt:
als je een magnetron hebt, kan het veel vlugger, aardappels afboenen, er in prikken en 3 a 4 minuten aan iedere kant op 600w.
op keuken papier leggen, dat wel.
Henny