Recept
« Terug naar recepten
Aardappel gevuld met garnalen
PT60M
Aardappel gevuld met garnalen
Een heerlijk aardappel gevuld met garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
23
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel gevuld met garnalen te bereiden
Borstel de aardappelen schoon en prik ze hier en daar in met een vork. Bestrijk de aardappelen met olijfolie en zet ze onafgedekt in een ovenschaal gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Meng ondertussen de kwark met de tomatenpuree, whiskey, citroensap en de helft van de garnalen. Snijd de garen aardappels open, schep de kwarkvulling erin en verdeel de rest van de garnalen erover. Snijd de citroen in plakjes, snijd deze tot de helft in en zet ze bestrooid met dille op de aardappelvulling.
henny van berkel zegt:
op keuken papier leggen, dat wel.
Henny