KookJij

Aardappel-groentecurry

Een heerlijk aardappel-groentecurry recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie: 625 kCal energie
16 Gram eiwit
31 Gram vet
63 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron: Allerhande 9 2012
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappel-groentecurry te bereiden

Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes van 2 cm en kook ze 8 minuten in water met zout.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 minuut. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen.
Voeg de sperziebonen en erwten toe en bak 2 minuten mee.
Doe de boemboe erbij en bak 1 minuut mee.
Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.
Giet de aardappelen af en leg in de curry.
Kook de groentecurry op laag vuur in 20 minuten gaar.
Kook ondertussen de eieren in 8 minuten hard.
Laat ze schrikken, pel ze en halveer.
Schep de curry in 4 kommen en leg de eieren erop. Lekker met naanbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst