Recept
« Terug naar recepten
Aardappel-kaaspoffer
PT0M
Aardappel-kaaspoffer
Een heerlijk aardappel-kaaspoffer recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
-@ddie van den Heuvel
Bereidingstijd:
0 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel-kaaspoffer te bereiden
Schil en kook de aardappelen en maak er een fijne puree van.. Snijd de ui en serderie klein. Rasp de kaas.
Meng alles goed onder elkaar.
Vet de bakringen in met wat margarine en doe het aardappelmengsel erin. Strijk de bovenkant glad.
Doe wat boter/margarine in een bakpan en zet de ringen in de pan en laat bruin bakken. Draai ze om en bak de andere kant bruin.
Meng alles goed onder elkaar.
Vet de bakringen in met wat margarine en doe het aardappelmengsel erin. Strijk de bovenkant glad.
Doe wat boter/margarine in een bakpan en zet de ringen in de pan en laat bruin bakken. Draai ze om en bak de andere kant bruin.
Mijn kookverhaal (-@ddie van den Heuvel)
Lekker met erwtjes, mint en een gebakken visje
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
addie zegt:
Het zijn inderdaad zoals derbyke zegt open ringen. Heb je die niet, kun je ook b.v. een ananas blikje gebruiken waarvan je de boven en onderkant uitsnijdt.
groetjes, Addie.
derbyke zegt:
resi . zegt: