Recept
« Terug naar recepten
Aardappel-kervelsoep
PT30M
Aardappel-kervelsoep
Een heerlijk aardappel-kervelsoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Toine Krijnen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel-kervelsoep te bereiden
Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes.
Kook ze in 4 deciliter water en de bouillontabletten in ± 20 minuten gaar.
Pureer de aardappelen en het kookvocht met een (staaf)mixer.
Roer er de kervel en de zure room door.
Breng de soep op smaak met peper.
Kook ze in 4 deciliter water en de bouillontabletten in ± 20 minuten gaar.
Pureer de aardappelen en het kookvocht met een (staaf)mixer.
Roer er de kervel en de zure room door.
Breng de soep op smaak met peper.