KookJij

Aardappel-kervelsoep

Een heerlijk aardappel-kervelsoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappel-kervelsoep te bereiden

Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes.
Kook ze in 4 deciliter water en de bouillontabletten in ± 20 minuten gaar.
Pureer de aardappelen en het kookvocht met een (staaf)mixer.
Roer er de kervel en de zure room door.
Breng de soep op smaak met peper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst