KookJij

aardappel-knolselderijballetjes

Een heerlijk aardappel-knolselderijballetjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe aardappel-knolselderijballetjes te bereiden

Aardappelen en knolselderij schoonmaken. De knolselderij met citroensap inwrijven om verkleuring tegen te gaan. De groenten beetgaar koken.
De knolselderij samen met de aardappelen pureren, op smaak brengen en hier balletjes van vormen.
Haal deze balletjes achtereenvolgens door de bloem, het losgeklopt ei en de paneermeel. Laat drogen.
Bak de aardappel-knolselderijballetjes in heet frituurvet goudbruin.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst