Recept
« Terug naar recepten
aardappel-knolselderijballetjes
PT30M
aardappel-knolselderijballetjes
Een heerlijk aardappel-knolselderijballetjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe aardappel-knolselderijballetjes te bereiden
Aardappelen en knolselderij schoonmaken. De knolselderij met citroensap inwrijven om verkleuring tegen te gaan. De groenten beetgaar koken.
De knolselderij samen met de aardappelen pureren, op smaak brengen en hier balletjes van vormen.
Haal deze balletjes achtereenvolgens door de bloem, het losgeklopt ei en de paneermeel. Laat drogen.
Bak de aardappel-knolselderijballetjes in heet frituurvet goudbruin.
De knolselderij samen met de aardappelen pureren, op smaak brengen en hier balletjes van vormen.
Haal deze balletjes achtereenvolgens door de bloem, het losgeklopt ei en de paneermeel. Laat drogen.
Bak de aardappel-knolselderijballetjes in heet frituurvet goudbruin.