Recept
« Terug naar recepten
Aardappel opgebakken met zongedroogde tomaatjes en sjalot
PT25M
Aardappel opgebakken met zongedroogde tomaatjes en sjalot
Een heerlijk aardappel opgebakken met zongedroogde tomaatjes en sjalot recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel opgebakken met zongedroogde tomaatjes en sjalot te bereiden
Aardappelen in schijven snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Tomaatjes in twee snijden indien ze te groot zijn.
Neem olie van de tomaatjes en bak hier in de rauwe aardappelschijfjes krokant aan voeg de sjalotjes en tomaat toe.
Kruid nog een beetje bij met peper.
Serveer dit gerecht zeer warm.
Sjalotjes in ringen snijden.
Tomaatjes in twee snijden indien ze te groot zijn.
Neem olie van de tomaatjes en bak hier in de rauwe aardappelschijfjes krokant aan voeg de sjalotjes en tomaat toe.
Kruid nog een beetje bij met peper.
Serveer dit gerecht zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.