KookJij

Aardappel opgebakken met zongedroogde tomaatjes en sjalot

Een heerlijk aardappel opgebakken met zongedroogde tomaatjes en sjalot recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappel opgebakken met zongedroogde tomaatjes en sjalot te bereiden

Aardappelen in schijven snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Tomaatjes in twee snijden indien ze te groot zijn.
Neem olie van de tomaatjes en bak hier in de rauwe aardappelschijfjes krokant aan voeg de sjalotjes en tomaat toe.
Kruid nog een beetje bij met peper.
Serveer dit gerecht zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst