KookJij

Aardappel sperziebonenschotel met spek

Vlug klaar, verse producten, niet duur en lekker !!
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappel sperziebonenschotel met spek te bereiden

Schil de aardappelen, snij deze in blokjes van 2 cm. en kook gaar. Giet af.
Kook de schoongemaakte boontjes eveneens beetgaar.
Giet af.
Verhit boter en bak hierin de fijngesnipperde ui tot deze begint te kleuren, voeg aardappelblokjes en boontjes toe.
Bak intussen de spekblokjes krokant en voeg deze bij de groenten. Giet in de pan van het spek, azijn, mosterd en room, meng alles goed dooreen en laat even opkoken.
Meng de saus onder de groenten en kruid naar smaak.
Dien zeer warm op.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Naar eigen smaak, laat de boontjes heel of snij ze in stukjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jeannine Van Immerseel

Jeannine Van Immerseel zegt:
Dank je voor de positieve reactie.
Otto

Otto zegt:
Nou het klonk al lekker en het smaakte nog beter!!
Deze gaan we zeker vaker eten!