Recept
« Terug naar recepten
Aardappel- zoet en pittig gekruid met Gorgonzola pikant
PT15M
Aardappel- zoet en pittig gekruid met Gorgonzola pikant
Een heerlijk aardappel- zoet en pittig gekruid met gorgonzola pikant recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel- zoet en pittig gekruid met Gorgonzola pikant te bereiden
Aardappelen schillen en in blokjes snijden kook deze beetgaar.
Champignons in vier snijden, sjalotjes fijn snijden,
venkel in blokjes snijden, stoof
even aan in boter, voeg de aardappelen toe en kruid met de sea food kruiden.
Deze mengeling in kommetjes een blokje gorgonzola erover en zet onder de grill.
Serveer deze aardappelbereiding met vis.
Champignons in vier snijden, sjalotjes fijn snijden,
venkel in blokjes snijden, stoof
even aan in boter, voeg de aardappelen toe en kruid met de sea food kruiden.
Deze mengeling in kommetjes een blokje gorgonzola erover en zet onder de grill.
Serveer deze aardappelbereiding met vis.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.