Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: Dorade royal speciaal
PT40M
Dagschotel: Dorade royal speciaal
Een heerlijk dagschotel: dorade royal speciaal recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: Dorade royal speciaal te bereiden
Vissen zorgvuldig wassen en droog deppen.
Zowel binnenkant als buitenkant kruiden met peper en zout.
Bak de vis gaar in boter en olijfolie.
Aardappelen schillen en in blokjes snijden kook deze beetgaar.
Champignons in vier snijden, sjalotjes fijn snijden,
venkel in blokjes snijden, stoof
even aan in boter, voeg de aardappelen toe en kruid met de sea food kruiden.
Deze mengeling in kommetjes een blokje gorgonzola erover en zet onder de grill, evenzeer de tomaatjes.
Serveer alles zeer warm en garneer af.
Zowel binnenkant als buitenkant kruiden met peper en zout.
Bak de vis gaar in boter en olijfolie.
Aardappelen schillen en in blokjes snijden kook deze beetgaar.
Champignons in vier snijden, sjalotjes fijn snijden,
venkel in blokjes snijden, stoof
even aan in boter, voeg de aardappelen toe en kruid met de sea food kruiden.
Deze mengeling in kommetjes een blokje gorgonzola erover en zet onder de grill, evenzeer de tomaatjes.
Serveer alles zeer warm en garneer af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.