Recept
« Terug naar recepten
Aardappelaperitiefje
PT30M
Aardappelaperitiefje
Een heerlijk aardappelaperitiefje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
aardappel.be
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelaperitiefje te bereiden
Snijd de aardappelen in staafjes van 5 op 2 cm. Kook ze gedurende 6 à 7 min in gezouten water. • Snijd de kalkoen in gelijke stukken van ongeveer 4 op 2 cm en de ham in reepjes van 3 op 9 cm. • Leg telkens een stukje kalkoen op een aardappelstaafje en rol het geheel in de ham. Houd alles bij elkaar met een cocktailprikker. Breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder. • Bak de hapjes gedurende 10 min rondom gaar in olijfolie. • Garneer met de bieslook.