KookJij

Aardappelaperitiefje

Een heerlijk aardappelaperitiefje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: aardappel.be
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelaperitiefje te bereiden

Snijd de aardappelen in staafjes van 5 op 2 cm. Kook ze gedurende 6 à 7 min in gezouten water. • Snijd de kalkoen in gelijke stukken van ongeveer 4 op 2 cm en de ham in reepjes van 3 op 9 cm. • Leg telkens een stukje kalkoen op een aardappelstaafje en rol het geheel in de ham. Houd alles bij elkaar met een cocktailprikker. Breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder. • Bak de hapjes gedurende 10 min rondom gaar in olijfolie. • Garneer met de bieslook.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst