Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen : de zigeuner
PT20M
Aardappelen : de zigeuner
Een heerlijk aardappelen : de zigeuner recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen : de zigeuner te bereiden
Aardappelen in vier verdelen en beetgaar koken (houd deze warm )
Tomaten in partjes snijden.
Champignons in schijven snijden.
Ajuin in halveren en in ringen snijden.
Porei in sliertjes snijden.
Bak de champignons , ajuin en groen van de prei aan in boter , kruiden en als laatste de aardappelen en tomaat toevoegen , warm goed op .
Tomaten in partjes snijden.
Champignons in schijven snijden.
Ajuin in halveren en in ringen snijden.
Porei in sliertjes snijden.
Bak de champignons , ajuin en groen van de prei aan in boter , kruiden en als laatste de aardappelen en tomaat toevoegen , warm goed op .
derbyke zegt: