KookJij

Aardappelen en wortelen in roquefort kaas gebakken

Een heerlijk aardappelen en wortelen in roquefort kaas gebakken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen en wortelen in roquefort kaas gebakken te bereiden

Kook de aardappelen iets meer dan half gaar in licht gezouten water.
De wortelen evenzeer iets meer dan half gaar koken met de suiker.Deze twee van het water ontdoen .
Neem een grote pan laat boter goed bruin worden en bak de ajuin,aardappelen en wortelen goed krokant aan , kruiden en de kaas toevoegen voorzichtig omroeren.Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo loes, als je kijkt bij ingredienten staat duidelijk rode ui, bij de bereiding staat ajuin. Dus ajuin is gewoon een ui.
Groetjes en een fijne zondag :);):p
loes

loes zegt:
Wat is ajuin?
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Bolleke ,natuurlijk mag je dat vragen , voor de kleur en smaak ...Groetjes van ons 3 :);):p
Bolleke

Bolleke zegt:
Mag ik vragen waarom je meestal rode ajuin gebruikt?:):p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Eline , zou zeggen proberen...vraag maar aan fijnproever hij is het proefkonijn thuis.Groetjes van ons 3 :);):p
Eline.   ...

Eline. ... zegt:
Ik ga dit met pasen maken. :p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Ej.Gotrah,doet me plezier dat het gesmaakt heeft.Groetjes van ons 3 :);):p
ej.gotrah

ej.gotrah zegt:
Smaakt heel goed en voeg er zelf nog een beetje bieslook aan toe;)