Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen en wortelen in roquefort kaas gebakken
PT20M
Aardappelen en wortelen in roquefort kaas gebakken
Een heerlijk aardappelen en wortelen in roquefort kaas gebakken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Aardappels
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen en wortelen in roquefort kaas gebakken te bereiden
Kook de aardappelen iets meer dan half gaar in licht gezouten water.
De wortelen evenzeer iets meer dan half gaar koken met de suiker.Deze twee van het water ontdoen .
Neem een grote pan laat boter goed bruin worden en bak de ajuin,aardappelen en wortelen goed krokant aan , kruiden en de kaas toevoegen voorzichtig omroeren.Serveer zeer warm.
De wortelen evenzeer iets meer dan half gaar koken met de suiker.Deze twee van het water ontdoen .
Neem een grote pan laat boter goed bruin worden en bak de ajuin,aardappelen en wortelen goed krokant aan , kruiden en de kaas toevoegen voorzichtig omroeren.Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt:
Groetjes en een fijne zondag :);):p