Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen opgebakken met rucola en roquefort
PT20M
Aardappelen opgebakken met rucola en roquefort
Een heerlijk aardappelen opgebakken met rucola en roquefort recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen opgebakken met rucola en roquefort te bereiden
Kook de aardappelen beetgaar.
Aanbakken in een beetje boter voeg rucola en roquefort kaas toe goed bij kruiden met peper en zout.
Serveer zeer warm.
Aanbakken in een beetje boter voeg rucola en roquefort kaas toe goed bij kruiden met peper en zout.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: