KookJij

Aardappelen opgebakken met rucola en roquefort

Een heerlijk aardappelen opgebakken met rucola en roquefort recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen opgebakken met rucola en roquefort te bereiden

Kook de aardappelen beetgaar.
Aanbakken in een beetje boter voeg rucola en roquefort kaas toe goed bij kruiden met peper en zout.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo groepen , het is proberen waar...en lekker.Groetjes van ons 3 :);):p
groepen

groepen zegt:
Ziet er best lekker uit.
Vlug klaar,zeker nu de zomer voor de deur staat. grtj m