KookJij

Aardappelen opgebakken in het groen

Een heerlijk aardappelen opgebakken in het groen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen opgebakken in het groen te bereiden

Kook aardappelen beetgaar.
Warm de boter op in een pan. Bak de aardappelen goudgeel aan en voeg de grof gesneden sluimererwten, basilicum, ajuinpijpje en rucola toe.
Kruiden en enkele keren goed opschudden.
Serveer zeer warm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo slaatje , gelijk je het zegt ... hier worden alle overschotjes ook verwerkt .Groetjes van ons 3 :);):p
slaatje

slaatje zegt:
Hallo Hilde, dit lijkt me ook een prima recept voor als je eens wat aardappelen over hebt. Een smakelijke oplossing voor een restantje. Of gewoon wat meer koken voor de volgende dag als men eens wat minder tijd heeft. Groetjes Gerda :p:D