Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen opgebakken in het groen
PT20M
Aardappelen opgebakken in het groen
Een heerlijk aardappelen opgebakken in het groen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen opgebakken in het groen te bereiden
Kook aardappelen beetgaar.
Warm de boter op in een pan. Bak de aardappelen goudgeel aan en voeg de grof gesneden sluimererwten, basilicum, ajuinpijpje en rucola toe.
Kruiden en enkele keren goed opschudden.
Serveer zeer warm.
Warm de boter op in een pan. Bak de aardappelen goudgeel aan en voeg de grof gesneden sluimererwten, basilicum, ajuinpijpje en rucola toe.
Kruiden en enkele keren goed opschudden.
Serveer zeer warm.
derbyke zegt: