Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen ...krieltjes opgebakken met peterselie
PT30M
Aardappelen ...krieltjes opgebakken met peterselie
Een heerlijk aardappelen ...krieltjes opgebakken met peterselie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen ...krieltjes opgebakken met peterselie te bereiden
Bak de krieltjes krokant aan in boter voeg de mosterd , peper en zeezout toe als laatste de fijngehakte bladpeterselie. Dit even goed opschudden en zeer warm serveren met bladpeterselie als afgarnering.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bametz-saffrie zegt:
Een smakelijk recept van aardappels.
Staat op deze site onder mijn naam. Is bij de ( kleinkinderen) ook een succes.:p:D
derbyke zegt: