Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen met dille
PT40M
Aardappelen met dille
Een heerlijk aardappelen met dille recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Griekenland
Keuken:
Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen met dille te bereiden
Hussel de plakken aardappel, ui, dille en peterselie in een kom.
Klop de azijn, suiker, olie, mosterd, zout en zwarte peper naar smaak door elkaar en hussel deze dressing door de salade.
Serveer de aardappelsalade onmiddellijk bij het geroosterde lamsvlees
Klop de azijn, suiker, olie, mosterd, zout en zwarte peper naar smaak door elkaar en hussel deze dressing door de salade.
Serveer de aardappelsalade onmiddellijk bij het geroosterde lamsvlees