Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen met een fris kleurtje
PT30M
Aardappelen met een fris kleurtje
Een heerlijk aardappelen met een fris kleurtje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen met een fris kleurtje te bereiden
Aardappelen schillen en wassen.3 aardappels halveren en uithollen.Kook deze beetgaar in licht gezouten water(warm houden).Wortelen kuissen en in kleine blokjes snijden kook dit met de overschot van de aardappelen met een beetje zout en suiker gaar.Afgieten en pureren met fijn gesneden bieslook,pezo,muskaatnoot en een beetje boter.Spuit nu de uitgeholde aardappelen op met de puree.Even onder de grill.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
atijdemanmilani zegt:
derbyke zegt: