Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen met knolselder
PT45M
Aardappelen met knolselder
Een heerlijk aardappelen met knolselder recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen met knolselder te bereiden
Stoom de blokjes aardappelen en knolselder gedurende 30 minuten.
Verhit olie en bak hierin de uiringen samen met de geperste knoflook onder deksel, gedurende 15 minuten, roer geregeld.
Prak de aardappelen met de selder, meng uien, boter en peterselie eronder, breng op smaak met zout en peper. Doe het geheel in een ovenschotel, bestrooi met geraspte kaas en zet de schotel onder de grill gedurende 5 minuten. Geef er orloffgebraad bij.
Verhit olie en bak hierin de uiringen samen met de geperste knoflook onder deksel, gedurende 15 minuten, roer geregeld.
Prak de aardappelen met de selder, meng uien, boter en peterselie eronder, breng op smaak met zout en peper. Doe het geheel in een ovenschotel, bestrooi met geraspte kaas en zet de schotel onder de grill gedurende 5 minuten. Geef er orloffgebraad bij.