Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen met ricotta en gegrilde groenten
PT50M
Aardappelen met ricotta en gegrilde groenten
Een heerlijk aardappelen met ricotta en gegrilde groenten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
17
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen met ricotta en gegrilde groenten te bereiden
Besprenkel de aardappelen goed met olie.
Strooi er grof zout over en leg ze op een stuk bakpapier.
Bak ongeveer 40 minuten op 200° C.
Klop de ricotta met de helft van de bieslook in een kom.
Snijd een kruis bovenin de aardappelen als ze zacht zijn.
Duw ze open en bedek ze met het ricottamengsel.
Grill de groenten ondertussen op een ander stuk bakpapier of in een ovenschaal.
Garneer de aardappelen met bieslook en serveer samen met de groenten.
Strooi er grof zout over en leg ze op een stuk bakpapier.
Bak ongeveer 40 minuten op 200° C.
Klop de ricotta met de helft van de bieslook in een kom.
Snijd een kruis bovenin de aardappelen als ze zacht zijn.
Duw ze open en bedek ze met het ricottamengsel.
Grill de groenten ondertussen op een ander stuk bakpapier of in een ovenschaal.
Garneer de aardappelen met bieslook en serveer samen met de groenten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
carmen zegt:
ook kun je er nog wat chorizo bij/in doen.
Betty zegt: