Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen opgebakken met worteltjes en rode ajuin
PT30M
Aardappelen opgebakken met worteltjes en rode ajuin
Een heerlijk aardappelen opgebakken met worteltjes en rode ajuin recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen opgebakken met worteltjes en rode ajuin te bereiden
Kook de aardappelen in blokjes gesneden in licht gezouten water met een scheutje azijn bijna beetgaar.
Wortelen in schijfjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof de wortelen en ajuin aan in boter ( grote diepe pan ) voeg honing toe en kruiden.
De aardappelen toevoegen en alles even goed aanbakken.
Wortelen in schijfjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof de wortelen en ajuin aan in boter ( grote diepe pan ) voeg honing toe en kruiden.
De aardappelen toevoegen en alles even goed aanbakken.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: