KookJij

Aardappelpannetje met paprika, tomaat,ui en rucola

's Morgens de aardappelen met schil voorgekookt. Daarna snel klaar met de blokjes verse tomaat, paprikareepjes, gesnipperde ui en wat rucola.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpannetje met paprika, tomaat,ui en rucola te bereiden

  1. Kook de aardappelen met schil beetgaar. Laat ze afkoelen. Pel de aardappelen en snij ze in blokjes.
  2. Verhit de olie in de koekenpan. Bak hierin de aardappelblokjes knapperig en bruin. Haal ze uit de pan en zet ze even apart.
  3. Bak in het overgebleven vet de uisnippers glazig.
  4. Voeg de blokjes tomaat en de paprikablkjes toe en bak 2 minuten mee.
  5. Doe nu de aardappels weer in de pan. Schep alles goed om.
  6. Maak op smaak met peper, zout, paprikapoeder en wat balsamico-azijn.
  7. Voeg vlak voor het opdienen de rucola toe.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Op warme dagen weinig zin om lang in de keuken te staan, maar natuurlijk willen we wel lekker eten.
Lekker bij de bbq.
Als bijgerecht bij alle soorten lekker gebakken vlees of vis.
Lekker bij mijn kip-rolletjes gevuld met rauwe ham en gorgonzola.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst