Recept
« Terug naar recepten
Aardappelparten en kaneelkip
PT50M
Aardappelparten en kaneelkip
Een heerlijk aardappelparten en kaneelkip recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Renske vdb
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Bron Allerhande 9 2011, Receptkaarten week 36-40 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelparten en kaneelkip te bereiden
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de knoflook en olie. Besprenkel de aardappelen met de helft van de knoflookolie. Bestrijk de kip met de rest van de knoflookolie en bestrooi met de kaneel. Leg de kip tussen de aardappelen en bestrooi met peper en zout naar smaak. Bak ca. 15 min. in de oven. 2. Leg de courgette en ui tussen de aardappelen en bak in de oven in nog ca. 15 min. goudbruin. Verdeel aardappelen, kip en groenten over 4 borden. Garneer met de rucola.
Corine zegt: