Tip:
Weinig tijd?
Vervang de zalmballetjes door 1 bakje gerookte zalmsnippers (200 g)
Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpreisoep met zalmballetjes
PT20M
Aardappelpreisoep met zalmballetjes
Een heerlijk aardappelpreisoep met zalmballetjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
600 kCal energie
30 Gram eiwit
25 Gram vet
64 Gram koolhydraten
30 Gram eiwit
25 Gram vet
64 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 9 2013
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpreisoep met zalmballetjes te bereiden
Breng 1 liter water met het pakje soep, de prei en krieltjes aan de kook. Kook de soep in 15 minuten zachtjes gaar.
Hak ondertussen de zalmfilet fijn in de keukenmachine of met de staafmixer.
Vorm er met vochtige handen balletjes van.
Voeg deze de laatste 5 min. van de kooktijd aan de soep toe.
Rooster ondertussen de sneetjes brood en snijd schuin door.
Besmeer met de zuivelspread en strooi er de helft van de bieslook over.
Schep de soep in 4 kommen.
Bestrooi met de rest van de bieslook en serveer met de toast.
Hak ondertussen de zalmfilet fijn in de keukenmachine of met de staafmixer.
Vorm er met vochtige handen balletjes van.
Voeg deze de laatste 5 min. van de kooktijd aan de soep toe.
Rooster ondertussen de sneetjes brood en snijd schuin door.
Besmeer met de zuivelspread en strooi er de helft van de bieslook over.
Schep de soep in 4 kommen.
Bestrooi met de rest van de bieslook en serveer met de toast.