KookJij

Aardappelpuree: mango, lenteui en viskruiden

Een heerlijk aardappelpuree: mango, lenteui en viskruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpuree: mango, lenteui en viskruiden te bereiden

Aardappelen beetgaar koken met flink wat viskruiden.
Lenteui in zeer fijne ringen snijden.
Mango in kleine blokjes snijden.
Aardappelen afgieten en pureren met het scheutje citroenolie, even proeven indien nodig bijkruiden.
Meng de lenteui en mangoblokjes en een beetje sap onder de puree.
Serveer zeer warm. Een aardappelgerecht voor bij elke soort vis.
Als je de viskruiden weglaat en andere wenst te gebruiken gaat natuurlijk ook.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Tania

Tania zegt:
Lijkt me een mooie smaakervaring. Een 'onthouder'. ;)