Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree: mango, lenteui en viskruiden
PT20M
Aardappelpuree: mango, lenteui en viskruiden
Een heerlijk aardappelpuree: mango, lenteui en viskruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree: mango, lenteui en viskruiden te bereiden
Aardappelen beetgaar koken met flink wat viskruiden.
Lenteui in zeer fijne ringen snijden.
Mango in kleine blokjes snijden.
Aardappelen afgieten en pureren met het scheutje citroenolie, even proeven indien nodig bijkruiden.
Meng de lenteui en mangoblokjes en een beetje sap onder de puree.
Serveer zeer warm. Een aardappelgerecht voor bij elke soort vis.
Als je de viskruiden weglaat en andere wenst te gebruiken gaat natuurlijk ook.
Lenteui in zeer fijne ringen snijden.
Mango in kleine blokjes snijden.
Aardappelen afgieten en pureren met het scheutje citroenolie, even proeven indien nodig bijkruiden.
Meng de lenteui en mangoblokjes en een beetje sap onder de puree.
Serveer zeer warm. Een aardappelgerecht voor bij elke soort vis.
Als je de viskruiden weglaat en andere wenst te gebruiken gaat natuurlijk ook.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Tania zegt: