Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met visa versa krab en garnaal
PT20M
Aardappelpuree met visa versa krab en garnaal
Een heerlijk aardappelpuree met visa versa krab en garnaal recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met visa versa krab en garnaal te bereiden
Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water giet af en pureer.
Paprika's in fijne ringen snijden.
Komkommers in fijne ringen snijden.
tomaatjes in vier snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof deze groenten gekruid met viskruiden beetgaar aan in een beetje boter.
Voeg de krabsticks in stukken gesneden toe laat deze even meestoven.
Voeg een deel grijs garnalen toe even laten opwarmen.
Dit alles onder de puree mengen en bij kruiden.
Serveer enkele blaadjes sla op bord schik de puree mengeling erop.
Garneer af met grijs garnalen en bieslook.
Paprika's in fijne ringen snijden.
Komkommers in fijne ringen snijden.
tomaatjes in vier snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof deze groenten gekruid met viskruiden beetgaar aan in een beetje boter.
Voeg de krabsticks in stukken gesneden toe laat deze even meestoven.
Voeg een deel grijs garnalen toe even laten opwarmen.
Dit alles onder de puree mengen en bij kruiden.
Serveer enkele blaadjes sla op bord schik de puree mengeling erop.
Garneer af met grijs garnalen en bieslook.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.