KookJij

Aardappelpuree met visa versa krab en garnaal

Een heerlijk aardappelpuree met visa versa krab en garnaal recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpuree met visa versa krab en garnaal te bereiden

Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water giet af en pureer.
Paprika's in fijne ringen snijden.
Komkommers in fijne ringen snijden.
tomaatjes in vier snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof deze groenten gekruid met viskruiden beetgaar aan in een beetje boter.
Voeg de krabsticks in stukken gesneden toe laat deze even meestoven.
Voeg een deel grijs garnalen toe even laten opwarmen.
Dit alles onder de puree mengen en bij kruiden.
Serveer enkele blaadjes sla op bord schik de puree mengeling erop.
Garneer af met grijs garnalen en bieslook.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst