Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met bavaria blu
PT20M
Aardappelpuree met bavaria blu
Bavaria blu is de beroemde zachte kaas specialiteit met smaakvolle blauwe mal van de Beierse Alpen. Deze delicate kaas is het resultaat van het vakmanschap van onze doorgewinterde meester kaasmakers, evenals aandacht voor detail en kwaliteit in elke stap van het proces.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met bavaria blu te bereiden
- Aardappelen schillen, wassen en in blokjes snijden kook deze beetgaar in licht gezouten water. Giet af en pureer kruid naar smaak voeg de olijfolie toe. de kaas in kleine blokjes snijden en onder de puree mengen. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt: