KookJij

Aardappelpuree met bavaria blu

Bavaria blu is de beroemde zachte kaas specialiteit met smaakvolle blauwe mal van de Beierse Alpen. Deze delicate kaas is het resultaat van het vakmanschap van onze doorgewinterde meester kaasmakers, evenals aandacht voor detail en kwaliteit in elke stap van het proces.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpuree met bavaria blu te bereiden

  1. Aardappelen schillen, wassen en in blokjes snijden kook deze beetgaar in licht gezouten water. Giet af en pureer kruid naar smaak voeg de olijfolie toe. de kaas in kleine blokjes snijden en onder de puree mengen. Serveer zeer warm. 

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Blijven experimenteren, met simpele ingrediënten toch iets heerlijk op tafel toveren ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Wat een leuk en lekker idee om blauw kaas in de puree te verwerken. Wij zijn er dol op!