Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met een zuiders tintje
PT30M
Aardappelpuree met een zuiders tintje
Een heerlijk aardappelpuree met een zuiders tintje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met een zuiders tintje te bereiden
Aardappelen schillen en in blokjes snijden deze beetgaar koken en afgieten. Pureren en kruiden.
Look fijn snijden evenzeer de sjalotjes en paprika in fijne ringen snijden. De vleeswaren in fijne reepjes snijden.
Stoof deze aan in een beetje olijfolie en kruiden met de Italiaanse kruiden. Meng deze onder de puree en serveer zeer warm.
Look fijn snijden evenzeer de sjalotjes en paprika in fijne ringen snijden. De vleeswaren in fijne reepjes snijden.
Stoof deze aan in een beetje olijfolie en kruiden met de Italiaanse kruiden. Meng deze onder de puree en serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.