Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met erwten, wortelen en ajuin
PT30M
Aardappelpuree met erwten, wortelen en ajuin
Een heerlijk aardappelpuree met erwten, wortelen en ajuin recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
17
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met erwten, wortelen en ajuin te bereiden
Stoof de wortelen met ajuin beet gaar, de erwten even opwarmen in microgolf oven. Kook de aardappelen in licht gezouten water. Pureer de aardappelen met het ei en kruid af. Vervolgens de wortel en ajuin er onder spatelen. Dit alles in een schotel en garneer af met de erwten. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
patrick1966 zegt: