Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met pastinaak, paprika en bladpeterselie
PT20M
Aardappelpuree met pastinaak, paprika en bladpeterselie
Dit recept is weer is een keer wat anders, voornamelijk omdat er pastinaak in verwerkt zit. Pastinaak is toch een groenten die minder vaak in de keuken wordt gebuikt.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met pastinaak, paprika en bladpeterselie te bereiden
Pastinaak met dunschiller schillen en in dikke blokjes snijden.
Aardappelen schillen en in 4 verdelen ongeveer de zelfde grootte als de pastinaak.
Paprika in zeer kleine blokjes snijden.
Aardappelen en pastinaak beetgaar koken in licht gezouten water. Afgieten en pureren kruiden en beetje olijfolie, paprika en fijngesnipperde bladpeterselie eronder roeren.
Serveer zeer warm.
Aardappelen schillen en in 4 verdelen ongeveer de zelfde grootte als de pastinaak.
Paprika in zeer kleine blokjes snijden.
Aardappelen en pastinaak beetgaar koken in licht gezouten water. Afgieten en pureren kruiden en beetje olijfolie, paprika en fijngesnipperde bladpeterselie eronder roeren.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.