KookJij

Aardappelpuree met sjalotten en gemalen kaas

Een heerlijk aardappelpuree met sjalotten en gemalen kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpuree met sjalotten en gemalen kaas te bereiden

Kook de aardappels gaar .
Snij de sjalotten zeer fijn .
Pureer de aardappels en meng de sjalotten eronder evenzeer de kaas, kruiden , boter en room .
Serveer zeer warm .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst