Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met sjalotten en gemalen kaas
PT20M
Aardappelpuree met sjalotten en gemalen kaas
Een heerlijk aardappelpuree met sjalotten en gemalen kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met sjalotten en gemalen kaas te bereiden
Kook de aardappels gaar .
Snij de sjalotten zeer fijn .
Pureer de aardappels en meng de sjalotten eronder evenzeer de kaas, kruiden , boter en room .
Serveer zeer warm .
Snij de sjalotten zeer fijn .
Pureer de aardappels en meng de sjalotten eronder evenzeer de kaas, kruiden , boter en room .
Serveer zeer warm .