Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met witloof en rucola
PT20M
Aardappelpuree met witloof en rucola
Puree weer anders gepresenteerd.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met witloof en rucola te bereiden
- Aardappelen in blokjes snijden deze beetgaar koken en afgieten. Witloof zeer fijn snijden, rucola evenzeer zeer fijn snijden. Aardappelen pureren het ei eronder mengen samen met de fijn gesneden groenten. Goed kruiden en de boter eronder spatelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.