Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree: op zijn zomers
PT25M
Aardappelpuree: op zijn zomers
Een heerlijk aardappelpuree: op zijn zomers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree: op zijn zomers te bereiden
Kook aardappelen beetgaar giet af, pureer.
Boontjes fijn gesneden en rode ajuin evenzeer fijn gesneden knapperig opstoven in een beetje boter kruiden naar smaak, voeg als laaste de fijn gesneden rababer toe.
Meng de groenten onder de puree, meng het eike eronder, de scheut porto en kruid evenzeer af. De kaas eronder mengen.
Maak mooie bolletjes met een ijstang en zet even onder de grill en laat mooi bruinen.
Boontjes fijn gesneden en rode ajuin evenzeer fijn gesneden knapperig opstoven in een beetje boter kruiden naar smaak, voeg als laaste de fijn gesneden rababer toe.
Meng de groenten onder de puree, meng het eike eronder, de scheut porto en kruid evenzeer af. De kaas eronder mengen.
Maak mooie bolletjes met een ijstang en zet even onder de grill en laat mooi bruinen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.