Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree op zijn zomers voor bij een visgerecht
PT20M
Aardappelpuree op zijn zomers voor bij een visgerecht
Een heerlijk aardappelpuree op zijn zomers voor bij een visgerecht recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree op zijn zomers voor bij een visgerecht te bereiden
Aardappelen schillen, wassen en in blokjes snijden.
Kook deze beetgaar in ruim licht gezouten water.
Bloemkool beetgaar koken in licht gezouten water.
Courgette in fijne reepjes snijden.
Pureer de aardappelen samen met een deel van de olie van de tomaatjes, indien nodig bijkruiden naar smaak.
Meng de tomaatjes, bloemkool ( grof gehakt ) en de rauwe courgette onder de puree.
Serveer deze puree zeer warm.
Kook deze beetgaar in ruim licht gezouten water.
Bloemkool beetgaar koken in licht gezouten water.
Courgette in fijne reepjes snijden.
Pureer de aardappelen samen met een deel van de olie van de tomaatjes, indien nodig bijkruiden naar smaak.
Meng de tomaatjes, bloemkool ( grof gehakt ) en de rauwe courgette onder de puree.
Serveer deze puree zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.