Recept
« Terug naar recepten
Aardappels gekookt en versierd
PT20M
Aardappels gekookt en versierd
Een heerlijk aardappels gekookt en versierd recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ikke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappels gekookt en versierd te bereiden
De aardappels koken, afgieten en droogstomen en in een schaal doen.
Ondertussen de boter smelten in de magnetron.
In het kommetje de boter mengen met de peterselie + de ringetjes bosui + eventueel de sweet chilisaus.Giet dit over de aardappels en meng goed door.
Versier met de repen bosui.
Ondertussen de boter smelten in de magnetron.
In het kommetje de boter mengen met de peterselie + de ringetjes bosui + eventueel de sweet chilisaus.Giet dit over de aardappels en meng goed door.
Versier met de repen bosui.
Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)
In plaats van sweet chilisaus kun je bijv. chilipoeder erdoor doen of stukjes verse pepertjes (zonder zaadjes)
flavia zegt: