Recept
« Terug naar recepten
Asperge eiersalade (La Place)
PT20M
Asperge eiersalade (La Place)
Deze salade is naar het idee van het broodje Focaccia asperge eiersalade
van La Place. Ik heb een ander broodje genomen en alleen witte asperges
gebruikt maar verder is het recept zo ongeveer hetzelfde gebleven.
TIP: Je kunt ook heel goed een beetje gerookte zalmsnippers of ham
toevoegen. Gekookte ham is lekker maar ook Parmaham of Serranoham
kunnen hier prima bij.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
La Place
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperge eiersalade (La Place) te bereiden
- Snijd het broodje (focaccia) open en beleg de helft met sla. Schil de asperges snijd ze in stukjes, kook ze beetgaar en laat ze uitlekken in een vergiet.
- Kook de eieren hard, laat ze schrikken en pel ze. Snijd ze in stukjes en voeg ze toe aan de uitgelekte asperges.
- Voeg mayonaise en fijngesneden peterselie toe.
- Voeg peper en zout naar smaak toe en schep alles goed door elkaar.
- Schep de salade op de broodjes met de sla.
- Garneer eventueel met enkele achtergehouden blaadjes peterselie.