KookJij

Asperge eiersalade (La Place)

Deze salade is naar het idee van het broodje Focaccia asperge eiersalade van La Place. Ik heb een ander broodje genomen en alleen witte asperges gebruikt maar verder is het recept zo ongeveer hetzelfde gebleven. TIP: Je kunt ook heel goed een beetje gerookte zalmsnippers of ham toevoegen. Gekookte ham is lekker maar ook Parmaham of Serranoham kunnen hier prima bij.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
  2. > Brood - Gerecht
  3. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: La Place
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Asperge eiersalade (La Place) te bereiden

  1. Snijd het broodje (focaccia) open en beleg de helft met sla. Schil de asperges snijd ze in stukjes, kook ze beetgaar en laat ze uitlekken in een vergiet.
  2. Kook de eieren hard, laat ze schrikken en pel ze. Snijd ze in stukjes en voeg ze toe aan de uitgelekte asperges.
  3. Voeg mayonaise en fijngesneden peterselie toe.
  4. Voeg peper en zout naar smaak toe en schep alles goed door elkaar.
  5. Schep de salade op de broodjes met de sla.
  6. Garneer eventueel met enkele achtergehouden blaadjes peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst