Recept
« Terug naar recepten
Saladebowl met o.a. asperges en zalm
PT20M
Saladebowl met o.a. asperges en zalm
wilmiewillemse
Deze maaltijdsalade is weer een heerlijke variant op een poké bowl en als
je de sla vervangt door rijst dan heb je ook een poké bowl. Verder kun je
met de toppings ook naar hartenlust variëren.
Speciaal voor ons Paasdiner van 2022 heb ik (gele) kerriemayonaise
gebruikt maar ook hiermee kun je ook je eigen fantasie gebruiken.
Kortom dit is weer zo'n recept waar je alle kanten mee uit kunt.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saladebowl met o.a. asperges en zalm te bereiden
- Kook de eieren (hard) laat ze schrikken en pel ze.
- Schil de witte asperges en kook ze beetgaar of grill ze even in de grillpan samen met de groene asperges.
- Verdeel de sla over de borden en doe er een beetje sladressing overheen.
- Snij de eieren en leg ze op de sla, schik de edamame boontjes, mais, komkommer, radijs en de asperges op de sla.
- Bak de mootjes zalm rondom, bestrooi ze met peper en zout en leg ze op de salade.
- Garneer met lente uitjes, kerriemayonaise en sesamzaadjes.